پرورش عسل
پرورش عسل |
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 57 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
فصل اول
کلیات تحقیق
1 – 1 – مشخصه طرح :
2 – 1 – فرایند تولید :
3 – 1 – شرایط عملیاتی :
4 – 1 – درصد تامین مواد اولیه :
5 – 1 – تعداد کارکنان :
6 – 1 – تاسیسات زیر بنایی :
7 – 1 – آشنایی با خواص عسل:
8 – 1 – فواید فیزیولوژیکی عسل طبیعی
9 – 1 – فواید تغذیه ای عسل طبیعی
10 – 1 – فواید عسل طبیعی برای دستگاه گوارش
11 – 1 – فواید عسل طبیعی برای سیستم تنفسی
12 – 1 – فواید عسل طبیعی در درمان پوست و زخم
13 – 1 – عسل تقلبی
14 – 1 – از عسل کوهی تا زنبور خیابانی!
عسل تکگل
رنگ عسل
زنبور شکرخورده
فصل دوم:
مبانی نظری تحقیق
1 – 2 – راهنمای پرورش زنبور عسل
2 – 2 – زنبور ملکه
3 – 2 – فصل پرورش زنبورها
4 – 2 – پرورش ملکه
5 – 2 – جفتگیری
6 – 2 – تخمگذاری
7 – 2 – دیدن ملکه
8 – 2 – وارد کردن ملکه تازه به کندو
9 – 2 – لوازم مورد نیاز برای زنبورداری
10 – 2 – دستور العمل فنی زنبورداری
11 – 2 – از کجا و چگونه زنبور داری را شروع کنیم ؟
12 – 2 – محیط زنبورستان:
13 – 2 – توانایی و امکانات شما :
14 – 2 – تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل
14 – 2 – عملیاتی که روی ملکه انجام می گیرد:
نتیجه گیری و پیشنهادات