بی بی عسل
بی بی عسل

بی بی عسل

Beebee

پاورپوینت عملیات خاکی ، خاکریزی و خاکبرداری وگودبرداری


پاورپوینت عملیات خاکی ، خاکریزی و خاکبرداری وگودبرداری

دانلود پاورپوینت عملیات خاکی ، خاکریزی و خاکبرداری وگودبرداری


مشخصات فایل
تعداد صفحات21
حجم311 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیعمران

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت عملیات خاکی ، خاکریزی و خاکبرداری وگودبرداری جهت رشته عمران در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

– به طور کلی عملیات خاکی مشتمل است بر : تمیز کردن بستر و حریم منطقه مورد نظر از درختان وریشه گیاهان، برداشت خاکهای نباتی و نامرغوب، خاکبرداری، گودبرداری، خاکریزی و کوبیدن خاک وبالاخره کارهای حفاظتی به منظور اجرای عملیات فوق.
بخشهای اصلی این پاورپوینت:

تعریف عملیات خاکی
خاکبرداری وگودبرداری
خاکریزی
پخش ،تسطیح وکوبیدن

 

 

 

فهرست مطالب
تعریف عملیات خاکی
خاکبرداری وگودبرداری
کلیات
حفاظت وحراست تاسیسات موجود
برداشت خاکهای فرسوده ویانباتی سطحی
خاکبرداری
پی کنی وگودبرداری
خاکبرداری درزمین های لجنی
خاکبرداری درزمین های سنگی
حفاظت بدنه پی ها وگود ها
خاکریزی
مصالح خاکریزی
اصلاح مصالح
انواع خاکریزی
کنترل رطوبت خاکریزها
پخش ،تسطیح وکوبیدن
کلیات
آماده سازی بسترخاکریزی
خاکریزهای باربر
خاکریزهای پرکننده


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

The method of distinguishing natural honey from other honeys


The method of distinguishing natural honey from other honeys, the only way to distinguish natural honey from other honeys, is to perform the necessary tests on it and examine the main and important factors such as the amount of sucrose, diastase, proline and the ratio of fructose to glucose. takes In the honey test sheet, sucrose should be below 5%, proline should be above 180% and diastase should be above 8%. Also, the ratio of fructose to glucose should be above 0.9. But the most important factor is the amount of sucrose, which should be below 5%. Also, the amount of proline in honey shows that bees have used the nectar of flowers to prepare honey. Of course, you can usually find out its naturalness by the amount of sucrose in honey. Honey has countless antibacterial properties due to the presence of inhibitors in it, which together with glucose oxidase, gives it a broad bactericidal effect. This property helps to protect the body against free radicals. Free radicals are responsible for premature skin aging and chronic or heart diseases. Properties of natural honey Natural honey has the following properties: rich in antioxidants, one of the properties of honey is related to its antioxidant effects. In this way, honey acts as a food supplement and prevents the development of heart diseases. Disinfectant properties Honey's antiseptic properties have been used throughout history to heal infected wounds and minor burns. That's because honey has incredible antiseptic properties that limit the chance of infection in open wounds or burns. Properties of honey for the stomach and digestive disorders By combining honey with other natural products such as lemon juice or cinnamon, the activity of the digestive system can be strengthened. In this way, the consumption of honey facilitates the metabolism of food, helps to eliminate the acidity of the stomach and even helps to transfer the remaining food from the intestine. Therefore, honey is used to relieve various stomach ailments such as heaviness in the stomach or constipation. Properties of honey for cough and sore throat The truth is that one of the properties of honey is to relieve cough and sore throat. To fight a cold, just add a teaspoon of honey to lemon tea. In fact, this medicine is as effective a treatment as the cough medicine itself. This is why it is widely used, especially in children, to help relieve sore throats and fight colds. Also, unlike anti-cough medicines, honey has no side effects and helps children rest better. So parents can use it safely. Other Properties of Honey Honey has other benefits, including improving sleep, relieving stress, and reducing fatigue. In addition, honey can be used to reduce pain in young children, improve memory problems, and even regulate blood sugar or treat asthma. is also used. Compositions of honey Honey is mainly composed of sugars (80-78%), of which 38% is fructose and 31% is glucose. The remaining percentage of sucrose, maltose and other compounds is similar. Apart from sugars, honey has other elements that contribute to its incredible properties. Amino acids: You can find different types of free amino acids in honey. Aspartic, glutamic, alline or arginine can also be found in some honeys. Proteins: The percentage of protein in honey is about 0.26% and almost zero. Minerals: Depending on the variety of honey we encounter, the minerals in it are different. However, there are minerals such as zinc, magnesium or potassium that are present in natural honey. Vitamins: Among the properties of honey are its many vitamins that are highly absorbable. Vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B8 – vitamin B9, vitamin C, vitamin D or vitamin K are found in natural honey.

آپلود عکس

روش تشخیص عسل طبیعی از سایر عسل‌ها

روش تشخیص عسل طبیعی از سایر عسل‌ها تنها راهی که می‌توان عسل طبیعی را از سایر عسل‌ها تشخیص داد، این است که بر روی آن آزمایشات لازم انجام شود و فاکتور‌های اصلی و مهم مثل میزان ساکارز، دیاستاز، پرولین و نسبت فروکتوز به گلوکوز مورد بررسی قرار ‌گیرد. در برگه آزمایش عسل، ساکاروز باید زیر ۵ درصد، پرولین بالای ۱۸۰ و دیاستاز باید بیشتر از ۸ باشد. همچنین نسبت فروکتوز به گلوکوز باید بالای ۰.۹ باشد. ولی مهم‌ترین عامل، میزان ساکاروز است که باید زیر ۵ درصد باشد. همچنین میزان پرولین در عسل نشان می‌دهد که زنبور برای تهیه عسل از شهد گل‌ها استفاده کرده است. البته معمولا با میزان ساکاروز موجود در عسل نیز می‌توان به طبیعی بودن آن پی برد. عسل به دلیل وجود مهار‌کننده‌های موجود در آن، دارای خواص ضدباکتریایی بی‌شماری است که همراه با گلوکز اکسیداز، خاصیت باکتری کشی وسیعی به آن می‌بخشد. این خاصیت، به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند. رادیکال‌های آزاد مسئول پیری زودرس پوست و ایجاد بیماری‌های مزمن یا قلبی هستند. خواص عسل طبیعی عسل طبیعی خواص زیر را دارا است: سرشار از آنتی اکسیدان یکی از خواص عسل مربوط به اثرات آنتی اکسیدانی آن است. به این ترتیب، عسل به عنوان یک مکمل غذایی عمل می‌کند و از پیشرفت بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. خواص ضد عفونی کنندگی خواص ضدعفونی کنندگی عسل در طول تاریخ از عسل برای التیام زخم‌های عفونی و سوختگی‌های کوچک استفاده شده است. دلیل آن این است که عسل دارای خواص ضدعفونی کننده باورنکردنی است که احتمال عفونت در زخم‌های باز یا سوختگی را محدود می‌کند. خواص عسل برای معده و ناراحتی‌های گوارشی با ترکیب عسل با سایر محصولات طبیعی مانند آبلیمو یا دارچین، می‌توان فعالیت دستگاه گوارش را تقویت کرد. به این ترتیب، مصرف عسل، سوخت و ساز غذا را تسهیل کرده، به رفع اسیدیته معده کمک می‌کند و حتی به انتقال صحیح باقیمانده مواد غذایی از روده کمک می‌کند. بنابراین، عسل برای تسکین ناراحتی‌های مختلف معده مانند سنگینی معده یا یبوست استفاده می‌شود. خواص عسل برای سرفه و گلودرد حقیقت این است که از جمله خواص عسل، تسکین سرفه و گلودرد نیز می‌باشد. برای مبارزه با سرماخوردگی کافیست یک قاشق چای خوری عسل را به چای لیمو اضافه کنید. در واقع، این دارو به اندازه خود داروهای سرفه یک درمان موثر است. به همین دلیل است که به طور گسترده‌ای به ویژه در کودکان برای کمک به تسکین گلودرد و مبارزه با سرماخوردگی از آن استفاده می‌شود. همچنین برخلاف داروهای ضد سرفه، عسل هیچ عارضه‌ای ندارد و به کودکان کمک می‌کند تا بهتر استراحت کنند. بنابراین والدین می‌توانند با خیال راحت از آن استفاده کنند. سایر خواص عسل عسل فواید دیگری نیز دارد که از جمله آن‌ها می توان به بهبود خواب، رفع استرس و کاهش خستگی نیز اشاره کرد.علاوه بر این، از عسل برای کاهش درد کودکان خردسال، بهبود مشکلات حافظه و حتی تنظیم قند خون یا درمان آسم نیز استفاده می‌شود. ترکیبات عسل عسل عمدتاً از قندها (۸۰-۷۸%) تشکیل شده است، که ۳۸% مربوط به فروکتوز و ۳۱% مربوط به گلوکز است. درصد باقی‌مانده مربوط به ساکارز، مالتوز و سایر ترکیبات، مشابه است. به غیر از قندها، عسل دارای عناصر دیگری است که بر خواص باورنکردنی آن تأثیر می گذارد. اسیدهای آمینه: در عسل می‌توان انواع مختلفی از اسیدهای آمینه آزاد را یافت. همچنین می‌توان آسپارتیک، گلوتامیک، آلین یا آرژنین را در بعضی از عسل‌ها پیدا کرد. پروتئین‌ها: درصد پروتئین موجود در عسل حدود ۰.۲۶٪ و تقریباً صفر است. مواد معدنی: بسته به تنوع عسلی که با آن مواجه می‌شویم، مواد معدنی موجود در آن متفاوت است. با این حال، مواد معدنی مانند روی، منیزیم یا پتاسیم وجود دارد که دریک عسل طبیعی وجود دارد. ویتامین‌ها: از جمله خواص عسل، ویتامین‌های فراوان آن است که قابلیت جذب بالایی دارند. ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، ویتامین B8 – ویتامین B9، ویتامین C، ویتامین D یا ویتامین K در عسل طبیعی یافت می‌شود
آپلود عکس
.

عسل گون 500 گرمی صاف

عسل گون 500 گرمی صاف

معرفی عسل گون گون گیاهی است که ارتفاع آن تا 75 سانتی‌متر می‌رسد و از خانواده Leguminoseae که تولید مثل آن از طریق بذر صورت می‌گیرد. ساقه‌های رشد یافته‌اش به رنگ بنفش تیره است. برگ‌های آن مرکب از برگچه‌هایی است که به صورت متقابل به تعداد 11 تا 30 جفت در محور هر برگ قرار گرفته‌اند. گل‌های آن معمولا به رنگ ارغوانی، گاهی آبی یا سفید بوده و نزدیک به انتهای شاخ‌های گل‌دهنده قرار دارد. گون نوعی گیاه دارویی است که ریشه‌اش برای درست کردن دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • نوع کالایی: عسل طبیعی
  • مبدا کالا: ایرانی
  • وزن خالص(گرم): 500
  • استان تولید کننده: خراسان شمالی

 

 عسل گون 500 گرمی صاف


 عسل گون 500 گرمی صاف


مزایا و عوارض گیاه گون:
این گیاه برای بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی شواهد کافی برای تأثیر آن وجود ندارد. گون برای سرماخوردگی، عفونت‌های تنفسی فوقانی، آلرژی‌ها، فیبرومیالژیا (سندرم درد اسکلتی، عضلانی مزمنی که درد منتشر، نقاط حساس، خستگی و اختلال خواب مشخص می‌شود)، کم‌خونی، ایدز (HIV/AIDS)، برای تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن استفاده می‌شود. برای سندرم خستگی مزمن (CFS)، بیماری‌های کلیوی، دیابت و فشار خون بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از مردم از گون به عنوان تقویت کننده عمومی برای محافظت از کبد، مبارزه با باکتری‌ها و ویروس‌ها استفاده می‌کنند. گون معمولاً در ترکیب با دیگر گیاهان دارویی استفاده می‌شود. برای مثال آن را همراه با برگ نو درخشان (Ligustrum lucidum)، برای درمان سرطان سینه، سرطان گردن و ریه بکار می‌برند. برخی اوقات آن را به پوست می‌زنند تا جریان خون را در آن ناحیه افزایش دهند و خوب شدن زخم را سرعت ببخشند.

چندین نوع گون وجود دارد؛ برخی حامی سمی به نام سوینسونین هستند و با مسمومیت دام‌های اهلی مرتبط دانسته شده‌اند. بیشتر گونه‌های گون در مکمل‌های رژیمی‌هایی که انسان‌ها استفاده می‌کنند، وجود ندارد.


 عسل گون 500 گرمی صاف

خواص دارویی گیاه گون:
گیاه گون در طب سنتی چینی در طول قرن‌ها استفاده شده است. ویژگی فوق‌العاده گیاه گون این است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. اما برای درمان سایر مشکلات نیز از آن استفاده شده است، از قبیل بیماری‌های قلبی. با توجه به اینکه این گیاه خواص دارویی فوق‌العاده‌ای دارد، آیا در کنار این خواص فوق‌العاده می‌تواند عوارض جانبی دیگری داشته باشد؟ گون گیاه بنشنی است و برای سلامت قلب و ایمنی بدن بسیار مفید می‌باشد. این گیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان می‌باشد.

گون گیاه یک گیاه دارویی است که از خانواده leguminoseae می‌باشد و ارتفاع آن تا 75 سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد از جمله سرماخوردگی، عفونت‌های تنفسی فوقانی، فیبرومیالژیا، کم‌خونی، ایدز و سایر بیماری‌ها. همچنین این گیاه برای تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن مفید است و در طب سنتی چینی به عنوان یکی از گیاهان دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما برای استفاده از این گیاه باید با دقت و توجه به مقدار و شیوه مصرف آن عمل کرد تا عوارض جانبی احتمالی را کاهش داد.

آیا به دنبال راهی برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان هستید؟ آیا می‌خواهید از یک گیاه دارویی طبیعی برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده کنید؟ آنگاه عسل گون گون گیاهی را امتحان کنید! این گیاه با خواص دارویی فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به شما کمک کند تا از بیماری‌های مختلفی مانند سرماخوردگی، فیبرومیالژیا، کم‌خونی، ایدز و سایر بیماری‌ها درمان شوید. همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدنتان، می‌توانید از بیماری‌های قلبی و سایر مشکلات سلامتی جلوگیری کنید.

گون گیاه یک گیاه دارویی خوش‌طعم و خوش‌بو است که به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی بدن شناخته می‌شود. این گیاه از خانواده Leguminoseae است و ارتفاع آن تا 75 سانتی‌متر می‌رسد. ساقه‌های رشد یافته‌اش به رنگ بنفش تیره است و برگ‌های آن مرکب از برگچه‌هایی است که به صورت متقابل به تعداد 11 تا 30 جفت در محور هر برگ قرار گرفته‌اند. گل‌های آن معمولا به رنگ ارغوانی، گاهی آبی یا سفید بوده و نزدیک به انتهای شاخ‌های گل‌دهنده قرار دارد.

این گیاه برای بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمله سرماخوردگی، عفونت‌های تنفسی فوقانی، فیبرومیالژیا، کم‌خونی، ایدز و سایر بیماری‌ها. همچنین برای تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن مفید است و در طب سنتی چینی به عنوان یکی از گیاهان دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اما برای استفاده از این گیاه باید با دقت و توجه به مقدار و شیوه مصرف آن عمل کرد تا عوارض جانبی احتمالی را کاهش داد. بنابراین، قبل از استفاده از گیاه گون، بهتر است با یک پزشک یا متخصص گیاهان دارویی مشورت کنید.

از آنجایی که گون گیاه برای سلامتی انسان‌ها مفید است، اما برخی نوع‌های آن حاوی سمی هستند که می‌تواند برای دام‌های اهلی مضر باشد. بنابراین، در صورت استفاده از گیاه گون، باید از نوع و منشأ آن اطمینان حاصل کرد.

به عنوان یک گیاه دارویی طبیعی، گون گیاه می‌تواند به عنوان یک راه حل طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان برخی از بیماری‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. اما همچنان نیاز به تحقیقات بیشتر درباره خواص و عوارض این گیاه وجود دارد.

آپلود عکس

عسل گشنیز 2 کیلویی خام

عسل گشنیز 2 کیلویی خام

عسل گشنیز خواص دارویی : گشنیز نوعی سبزی با نام علمی Coriandrum sativum است. این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا است و ارتفاع آن تا نیم متر هم می‌رسد. اغلب گشنیز تولیدی ایران که حدوداً ۶۵ درصد کل کشور می‌باشد در شهرستان نهاوند استان همدان و بقیه در شهرستان‌هایی نظیر اقلید و… برداشت می‌شود و بصورت خشک وارد بازار می‌شود. در ایران از برگ و ساقه گشنیز به عنوان سبزیجات خوردنی استفاده می‌شود. ریشه گشنیز در آشپزی، به‌ ویژه آشپزی تایلند مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه در کاهش اضطراب و بی‌خوابی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اثر ادرار آوری این گیاه در انسان، باعث کاهش فشار خون، دفع سنگ‌های کلیه و مثانه، رفع تجمع آب در بافت ها ( اِدم ) می‌گردد. گیاه گشنیز و پزشکی : بقراط این گیاه را می شناخته و برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می کرده است. در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان می کردند. پزشکان قدیم عقیده داشتند گشنیز از سرایت امراض جلوگیری می کند، از این رو به افراد مبتلا به آبله دستور می دادند که آب گشنیز را به دور چشم هایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند. میوه گشنیز گرد و به رنگ زرد است. بوی تازه آن مطبوع نبوده و تقریباً بد بو است ، ولی بر اثر خشک شدن این بو از بین رفته و خوشبو می شود. خواص گیاه گشنیز : زکریای رازی پزشک و دانشمند مسلمان، گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع سستی تجویز می کرد. گیاه گشنیز خواص دارویی و درمانی زیادی دارد که از جمله می توان به این موارد اشاره کرد : تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است. خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور ۲ تا ۵ گرم تخم بو داده آن مصرف شود. تخم گشنیز ادرار آور است. برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که ۱۰ تا ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با عسل بنوشید. برای بر طرف کرن تب و سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید. تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می کند

عسل گشنیز طبیعی

  • نوع کالایی: عسل طبیعی
  • مبدا کالا: ایرانی
  • وزن خالص(گرم): 2000
  • ارگانیک: بلی
  • استان تولید کننده: خراسان شمالی

 عسل گشنیز 2 کیلویی خام

 عسل گشنیز 2 کیلویی خام

عسل گشنیز به عنوان یکی از انواع عسل های طبیعی و دارویی شناخته شده است. گشنیز، یک گیاه معطر با نام علمی Coriandrum sativum است که در جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا بومی است. ارتفاع این گیاه به نصف متر می‌رسد و به صورت خشک وارد بازار می‌شود. در ایران، از برگ و ساقه گشنیز به عنوان سبزیجات خوردنی استفاده می‌شود و ریشه‌ی آن در آشپزی، به‌ویژه در آشپزی تایلند استفاده می‌شود.

علاوه بر استفاده خوراکی، گشنیز همچنین در پزشکی نیز کاربردهایی دارد. در قرون وسطی، این گیاه برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شد و به طور خاص درمان ضعف جنسی با استفاده از گشنیز توصیه می‌شد. همچنین، پزشکان قدیم بر این باور بودند که گشنیز می‌تواند از سرایت بیماری‌ها جلوگیری کند و به همین دلیل به افراد مبتلا به آبله دستور می‌دادند که آب گشنیز را به دور چشم هایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند.

همچنین، میوه گشنیز دارای خواص درمانی و دارویی زیادی است. گشنیز توانایی تقویت بدن را دارد و مصرف تخم گشنیز به همراه عسل می‌تواند بسیار مفید باشد. این گیاه همچنین معده و روده را ضد عفونی کرده و کرم کش است. برای استفاده از این خاصیت، تخم گشنیز را پودر کرده و با عسل مخلوط کنید و مصرف کنید. همچنین، تخم گشنیز اثر ادرار آور دارد و برای نرم کردن سینه می‌توان از جوشانده تخم گشنیز استفاده کرد. همچنین، تخم گشنیز می‌تواند در برطرف کردن تب و سرماخوردگی نیز مفید باشد. به این منظور، می‌توان یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تهیه کرده و مصرف کرد. در نهایت، تخم گشنیز می‌تواند میزان شیر مادران شیرده را افزایش دهد.

در نتیجه، عسل گشنیز با داشتن خواص دارویی و درمانی متعدد، یکی از عسل های مفید و مورد توجه در طب سنتی است. استفاده از این عسل می‌تواند در بهبود علائم برخی بیماری ها و افزایش سلامتی کمک کند.

علاوه بر خواص دارویی این عسل، عسل گشنیز همچنین دارای خواص غذایی و تغذیه‌ای است. این عسل حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین A، کلسیم، آهن و منیزیم است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. همچنین، عسل گشنیز حاوی قندهای طبیعی است که به عنوان یک منبع انرژی طبیعی عالی محسوب می‌شود.

استفاده از عسل گشنیز در رژیم غذایی می‌تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن، تقویت قلب و عروق و کاهش التهابات کمک کند. همچنین، این عسل می‌تواند در کاهش ریزش مو، تقویت سیستم گوارشی، بهبود عملکرد کبد و کلیه، و حفظ سلامت پوست مؤثر باشد.

علاوه بر این، عسل گشنیز می‌تواند در کنترل و کاهش وزن نیز موثر باشد. این عسل دارای خواص ضدالتهابی و ضداکسیدانی است که می‌تواند به کاهش سوختگی و التهابات در بدن کمک کند و در نتیجه، فرایند سوخت و ساز بدن را تنظیم کند و به کاهش وزن کمک کند.

در نتیجه، عسل گشنیز با دارا بودن خواص دارویی، غذایی و تغذیه‌ای فراوان، یکی از عسل های متنوع و مفید در سبد خرید شما باید قرار گیرد. استفاده از این عسل می‌تواند در بهبود سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها موثر باشد.

"عسل خالص را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تنها در وردسا تجربه کنید! با وردسا، از خود تامین کنندگان معتبر، عسلی تازه و مرغوب را به سادگی به دست بیاورید. اکنون با یک کلیک، عسل مورد علاقه خود را از وردسا تهیه کنید و لذت ببرید!"

آپلود عکس